Nízký roštěnec
Maso pocházející z hřbetní části se nazývá roštěnec: dělí se na přední (vysoký) a zadní (nízký). Zadní hřbet je libovější - na grilu jsou ale oba vynikající. Skvělé maso také na roastbeef.Nízký roštěnec se pak ještě dělí na přední část ("toploin") nebo "striploin" a zadní část "sirloin" (název známý hlavně v USA).
Uvedená cena v objednávce je vždy za 0,5 kg.
Finální cenu objednávky určujeme dle gramáže konkrétního kousku masa, který vezeme zákazníkovi. Vždy se však snažíme maximálně přiblížit objednané váze. Pokud se váha partie, kterou pro zákazníka připravujeme, výrazně od objednávky liší, se zákazníkem objednávku vždy dopředu telefonicky konzultujeme.
Zdraví a pohoda
zvířat je naší prioritou
Maso je zdravé
díky vysoké kvalitě krmení
Suché zrání
alespoň 21 dní
Odpovědně
k přírodě a budoucím generacím