Vysoký roštěnec - Rib eye steak

Přední část hřbetu přecházející do nízké roštěné. Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé maso z přední čtvrtě (před osmým žebrem). Tato část je pěkně prorostlá, a proto také skvěle šťavnatá. Pro milovníky prorostlých steaků neexistuje nic lahodnějšího. Vysoký roštěnec je hned po svíčkové nejměkčí část hovězího.

Uvedená cena v objednávce je vždy za 0,5 kg.

Finální cenu objednávky určujeme dle gramáže konkrétního kousku masa, který vezeme zákazníkovi. Vždy se však snažíme maximálně přiblížit objednané váze. Pokud se váha partie, kterou pro zákazníka připravujeme, výrazně od objednávky liší, se zákazníkem objednávku vždy dopředu telefonicky konzultujeme.

Zpracování masa
Dostupnost Skladem
399,50 Kč 799 Kč / 1000 g
Vysoký roštěnec - Rib eye steak
9 vysoky rostenec. web
Vhodné na steak
Zdraví a pohoda
Zdraví a pohoda
zvířat je naší prioritou
Maso je zdravé
Maso je zdravé
díky vysoké kvalitě krmení
Suché zrání
Suché zrání
alespoň 21 dní
Odpovědně
Odpovědně
k přírodě a budoucím generacím