Vysoký roštěnec - Rib eye steak
Přední část hřbetu přecházející do nízké roštěné. Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé maso z přední čtvrtě (před osmým žebrem). Tato část je pěkně prorostlá, a proto také skvěle šťavnatá. Pro milovníky prorostlých steaků neexistuje nic lahodnějšího. Vysoký roštěnec je hned po svíčkové nejměkčí část hovězího.
Uvedená cena v objednávce je vždy za 0,5 kg.
Finální cenu objednávky určujeme dle gramáže konkrétního kousku masa, který vezeme zákazníkovi. Vždy se však snažíme maximálně přiblížit objednané váze. Pokud se váha partie, kterou pro zákazníka připravujeme, výrazně od objednávky liší, se zákazníkem objednávku vždy dopředu telefonicky konzultujeme.
Zdraví a pohoda
zvířat je naší prioritou
Maso je zdravé
díky vysoké kvalitě krmení
Suché zrání
alespoň 21 dní
Odpovědně
k přírodě a budoucím generacím