Svíčková - Tendreloin

Pruh svaloviny pod páteří (roštěncem), jedná se o nejlahodnější, a tedy i nejdražší část hovězího. Svalovina v této části hřbetu je vystavena velice malé námaze, maso ze svíčkové je proto křehké, jemné, vláknité a libové. Excelentní na minutky. Ořez ze svíčkové je úžasný na tatarský biftek.

Uvedená cena v objednávce je vždy za 0,5 kg.

Finální cenu objednávky určujeme dle gramáže konkrétního kousku masa, který vezeme zákazníkovi. Vždy se však snažíme maximálně přiblížit objednané váze. Pokud se váha partie, kterou pro zákazníka připravujeme, výrazně od objednávky liší, se zákazníkem objednávku vždy dopředu telefonicky konzultujeme.

Zpracování masa
Dostupnost Skladem
624,50 Kč 1 249 Kč / 1000 g
Svíčková - Tendreloin
21 svickova
Vhodné na steak
Zdraví a pohoda
Zdraví a pohoda
zvířat je naší prioritou
Maso je zdravé
Maso je zdravé
díky vysoké kvalitě krmení
Suché zrání
Suché zrání
alespoň 21 dní
Odpovědně
Odpovědně
k přírodě a budoucím generacím