Svíčková - Tendreloin
Pruh svaloviny pod páteří (roštěncem), jedná se o nejlahodnější, a tedy i nejdražší část hovězího. Svalovina v této části hřbetu je vystavena velice malé námaze, maso ze svíčkové je proto křehké, jemné, vláknité a libové. Excelentní na minutky. Ořez ze svíčkové je úžasný na tatarský biftek.
Uvedená cena v objednávce je vždy za 0,5 kg.
Finální cenu objednávky určujeme dle gramáže konkrétního kousku masa, který vezeme zákazníkovi. Vždy se však snažíme maximálně přiblížit objednané váze. Pokud se váha partie, kterou pro zákazníka připravujeme, výrazně od objednávky liší, se zákazníkem objednávku vždy dopředu telefonicky konzultujeme.

Zdraví a pohoda
zvířat je naší prioritou

Maso je zdravé
díky vysoké kvalitě krmení

Suché zrání
alespoň 21 dní

Odpovědně
k přírodě a budoucím generacím