Svíčková - Tendreloin
Pruh svaloviny pod páteří (roštěncem), jedná se o nejlahodnější, a tedy i nejdražší část hovězího. Svalovina v této části hřbetu je vystavena velice malé námaze, maso ze svíčkové je proto křehké, jemné, vláknité a libové. Excelentní na minutky. Ořez ze svíčkové je úžasný na tatarský biftek.
Uvedená cena v objednávce je vždy za 0,5 kg.
Finální cenu objednávky určujeme dle gramáže konkrétního kousku masa, který vezeme zákazníkovi. Vždy se však snažíme maximálně přiblížit objednané váze. Pokud se váha partie, kterou pro zákazníka připravujeme, výrazně od objednávky liší, se zákazníkem objednávku vždy dopředu telefonicky konzultujeme.




Maso, které by jste dle názvu dávali do svíčkové, přitom je to partie, která se nejlepší na pánvi. Maso, které přinese nevšední zážitek. Maso, které udělá každému radost.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Prémiové hovězí |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)